StyleOthers

TypeTown house

Space Parlour、 Bedroom、 Dining room、 Bathroom、 Study room、 Others

Area61㎡~100㎡

Budgetnone

MaterialGold steel sand brick, artificial stone, system board, iron piece

EASECURITY 4, 5F

The main residents on the fourth floor are the owner’s daughter, her son-in-law and grandson. The overall collocation is mainly white wood grain, with dark line boards and some wall colors. Through appropriate proportions and shadow changes, white has more than one taste, and the seemingly simple space hides many designs that meet the needs of users. For example, the door pieces of the cabinet at the entrance and exit are embedded in the gray mirror, and at the same time, it is used as a full-length mirror for grooming. Part of the doors of the kitchen cabinet use glass doors to show the hostess's pots and pans collection. The design of the three-seater study room is specially designed for the hostess with three children to accompany the children to review their homework at the same time. The difference between this floor and other floors is the design of the middle floor. The wooden stepped staircase is designed at the junction with the study to go straight up to the kid’s room on the 5th floor. The surprise is that the night view of this room is reflected in the neon and moonlight of the far-end building. It is exceptionally beautiful. The fifth floor is the living room for the guests. The overall design is matched with warm white and wood grain, which is simple and warm as if you are at home. In order to make good use of the advantages of sufficient lighting on the top floor, floor-to-ceiling glass windows are used at the entrance and exit to introduce light. The grille of pine wood angle material conceals the embarrassment of the mattress that would otherwise be encountered as soon as the door is opened, giving users a touch of peace of mind.