StyleOthers

TypeTown house

Space Parlour、 Bedroom、 Dining room、 Study room、 Vestibule、 Others

Area61㎡~100㎡

Budgetnone

MaterialWear-resistant floor, artificial stone, system board, iron parts

EASECURITY 2F

The occupants on the second floor are the masters, Weng and his wife. The public space is based on low-key and calm wood grain colors, and the TV wall is dotted with vertical shell panels. Simple and rustic without losing elegance, the surroundings are matched with personal art collections, the denseness is just right, the overall atmosphere is low-key and luxurious, and each moving story of each collection makes the residence full of warm memories. Proceed to the front and rear bedrooms and the study room. The cabinets are mainly white wood grain and log wood grain. The key walls are painted in rural colors, complementing the white paint color to create a warm and gentle atmosphere; the floor-to-ceiling windows on the outside of the study directly face the balcony The cyan scenery is exceptionally beautiful and natural.