StyleMashup

TypeTown house

Space Parlour、 Vestibule、 Others

Area61㎡~100㎡

Budgetnone

MaterialSolid wood leather, iron parts, special paint, mud paint 

WHITE HOUSE I

The base condition is square, with a planned courtyard in front, but the internal area of the main building is limited. Therefore, in the planning, "visual extension" and "color gradation uniformity" are the main design axis, and the line of sight is used to create a vertical and horizontal extension. The outer wall panes are divided by the proportion of the fiber compositing degree, and their sequence is neatly arranged, so that they can absorb the light and illuminate the interior. At the same time, a patio is opened on the top of the stairs without windows on the inner side of the space. The steps are framed by white perforated panels. The natural light is sprinkled from above and bright, and the light that sifts through the holes goes along with the daylight, thus deriving the scenery of light and shadow circulation, and complemented by the second-hand Danish furniture and green plants, blending the residential atmosphere of this case.